MER INFO

Ribersborg i Malmö är den perfekta platsen för ett Toughest-lopp! Vid havet men ändå nära stadskärnan så inbjuder det inte bara till en bana med flera element utan också upplagt för publikfest. 2015 var ca 30 000 personer på plats och såg löparna ta sig an utmaningarna och vi räknar med liknande publikstöd i år. Plats & Datum: 6:e Maj 2017. Malmö, Ribersborg


MORE INFO

The Ribersborg area in Malmo is the perfect spot for a Toughest race! Just by the sea and close to the city center the location is perfectly situated both to give you a course with many elements such as sand, water and mud but also for spectators to watch the event live from “ringside”. Last race in Malmo was seen by about 30 000 people and we expect no less for next year.

Date & Place: May 6th 2017. Malmö, Ribersborg