MIT Tough Team 

MIT Tough Team Älskar OCR, Obstacle Course Race (hinderbanetävlingar) och gemenskapen kring träningar och tävlingar. Teamet grundades 2013 och då OCR inte var ett begrepp man kände till. Idag är OCR en av världens snabbaste växande sporter som passar motionär och elitlöparen. Teamet finns representerat i 8 länder och har i dagens dato mer än 450 medlemmar, vi är det enda Internationella teamet i Världen!  

Bland våra svenska medlemmar finner du motionärer som deltar för utmaningen, glädjen och gemenskapen i gruppen, till elitsatsande atleter som är de bästa i Sverige och rankade topp 10 i världen. 

 MIT Tough Team är ett team för alla, våra medlemmar är mellan 15 och 65 år gamla med väldigt varierad träningsbakgrund. 

Att vara med i MIT Tough Team är helt kostnadsfritt.

Vi erbjuder massor av träningsglädje, stöd och tävlingssupport. 

Tillsammans med våra samarbetspartners kommer det presenteras erbjudanden till alla i teamet & ännu flera specialerbjudanden till de tävlingsaktiva.

Hur går jag med ?

Att vara med teamet kostar ingenting.  

Fyll i formuläret (som du hittar här) så kontaktar vi dig, eller kontakta oss via mail, member@mittoughteam.se  eller Via Facebook,

När du sedan anmäler du dig till ett race anger MIT Tough Team som lagnamn.

Vi erbjuder sporadiska träningar runt om i landet, Följ med oss på träningar och bli del av den härliga gemenskapen som kännetecknar teamet. 

TEAM LEADER USA-James Stangle